Новини

2020

май

Започнете работа от вкъщи като преводач

0  (0)

ИНВЕСТИРАЙ В СЕБЕ СИ.

ЗАПОЧНИ РАБОТА ОТ ВКЪЩИ ДНЕС.

Как без никакви вложения и разходи да намерите собствена бизнес ниша, в която да се развивате и да печелите пари?

 

Независимо дали имате нужда от допълнителни доходи или сте от тези, които пандемията от COVID-19остави без работа, ако търсите начин за увеличаване на доходите си, тази статия е за вас.

В условията на задаващата се финансова криза, на нарастваща безработица и повишаване на цените, да генерираме допълнителен доход изглежда като мираж. Да помислим пак. Дали е така?

Подробности


2020

май

Какво е графичен дизайн през 2020 г. и как да намерите работа?

0  (0)

Какво е графичен дизайн през 2020 г. и как да намерите работа?

 

Ако планирате да станете графичен дизайнер, прочетете подробно.

Търсите работа като графичен дизайнер ?

10 съвета от световноизвестни дизайнери

Подробности


2020

май

Надомна работа в Варна

0  (0)

Надомна работа в Варна - изработка на сувенири за туристи

Надомна работа във Варна – не изпускайте този шанс сега

Варна е чудесен морски град, който често се определя като морската столица на България. Но в условията на пандемия на коронавирус, летният туристически сезон ще закъснее и може би няма да се работи на пълни обороти. 

Вирусът вече е засегнал организацията на труда в много страни. Ето малко факти: световни компании като Facebook и Google обявиха наскоро, че ще работят дистанционно до края на 2020 година. Twitter също на практика затвори офисите си.

Каква е ситуацията у нас?

Подробности


2020

май

Надомна работа в София

0  (0)

Шивачка – супер добра надомна работа в София при пандемия

Ако решите да се занимавате с надомна работа-София като шивачка в условията на световната пандемия на коронавирус, то тази статия ще ви бъде от голяма полза.
Бързото развитие на вируса в целия свят промени нагласите за работа и в момента все по-актуална става опцията дистанционна работа. Много жени са на мнение, че надомната шивашка работа е лесна и приятна, но не трябва да се забравя, че при нея има и подводни камъни.
Статията ще ви обясни подробно как да избегнете клопки в работата си като шивачка. Ако започнете да прилагате полезните съвети, дадени в нея, ще можете да се справите чудесно.

Подробности


2020

юн

Надомна работа от вкъщи за въвеждане на данни – 7 работни позиции

0  (0)

В 21-ви век съвременните бази данни стават изключително ценен ресурс за сайтовете, онлайн магазините, гарантиращи просперитета на компаниите. Все повече хора попадат на обяви, съдържащи фразата: работа от вкъщи въвеждане на данни. Това не е случайно, защото глобализацията и развитието на онлайн търговията стимулират използването на бази данни, които предлагат значими ползи за широк кръг от компании и организации.

Днес в статията ще ви запознаем със 7 позиции за работа от вкъщи за въвеждане на данни.

 

Подробности


2020

май

Практични съвети за online работа от дома за майки с деца до 3 години (1 част)

0  (0)

Жените в отпуск по майчинство до 3 години в България могат да изкарат добри пари от online работа от дома. Високите технологии в наши дни са в помощ на майките с деца до 3 години. Наистина е доста натоварващо една жена по цял ден да се занимава само с малкото си дете, готвене и чистене. Но дори и почасово да извършва online работа от своя дом, жената може да се разведрява, да придобие самочувствие и да изкарва пари.

Подробности


2020

май

Практични съвети за online работа от дома за майки с деца до 3 години (2 част)

0  (0)

И ако вече сте прочели първата част на тази статия – вижте ТУК – то време е да продължим с конкретни позиции за онлайн работа от дома за жената по време на майчинство.

Представяме ви 2-та най-добри варианта за online работа в България по време на майчинство:

1.         Работа в Интернет 

Това е най-често срещаното предложение. Жената трябва само да напише в търсачката: onlain rabota и ще попадне на безброй предложения.  Трябва да си признаем искрено, че всички обичаме, без да крием, да висим с часове в Интернет. Майките могат да комбинират бизнеса с удоволствието – налице са много опции за online работа от вкъщи: от писане на коментари, до поддържане на Facebookстраници и профили вInstagram. Жените, които владеят1 или 2 чужди езици, имат по-голям шанс да си намерят такава добре платена работа.

Подробности


2020

май

Регистрация и данъчни изисквания за фрийлансъи 2020

0  (0)

Работа на свободна практика

Във връзка с активното развитие на информационните технологии, динамичните промени в пазарните условия в целия свят се появяват нови форми на социални отношения, които преди това не са били регулирани със закони. Трудовото законодателство също не е изключение: свободните професии изискват решаването на специфични въпроси. Според експерти до 2030 г. на пазара на труда ще има около 35% повече хора, които  ще бъдат с такъв тип професии. 

Терминът „свободна професия“ е регламентиран в Закона за данъците върху доходите на физическите лица или съкратено ЗДДФЛ в Р България. Работата от дома, извършването на фрийлансърска, занаятчийска и друг тип специфична дейност означава, че лицето е на свободна практика, което влече след себе си различни трудово- правни въпроси.

Подробности


2020

май

Секрети за намиране и наемане на добър копирайтър

0  (0)

Копирайтинг – дали това е творческа или просто рутинна работа? 

Как работодателят да модерира правилно своята обява на тема: търся копирайтър? 

Какво трябва да знае един копирайтър, който иска да си намери работна позиция, която е добре платена? 

На тези въпроси ще намерите отговори в настоящата статия, която разглежда два основни въпроса: как работодателят да намери добър копирайтър и обратното – какво трябва да направи копирайтърът, за да бъде нает на работа.

Приятно четене.

Подробности


2020

юн

Учител онлайн – чудесна работа за студенти

0  (0)

Днешни студенти са вчерашни успешни ученици. Училищният курс за тях не е далечно минало. Училищната програма е това, което те знаят най-добре в момента. Няма нужда да измисляте колело, трябва да правите това, което знаете най-добре. Станете онлайн преподавател. Учител онлайн е една от най-бързо развиващите се професии в България. Не пропускайте своя шанс.

Подробности